Dolfin, een uitzonderlijke Belgische chocoladefabriek

Dolfin, The Art of Blending

Maison Dolfin is een Belgische chocoladefabriek die befaamd is om haar chocolade van uitzonderlijke kwaliteit.
Ontdek onze heerlijke smaakcombinaties!

Belgische
chocolade

Natuurlijke
ingrediënten

Internationale levering

Gratis geleverd
vanaf € 50

Veilige
betaling

Ontdek ons assortiment

Tabletten

Proef onze heerlijke tabletten van pure chocolade, melkchocolade of witte chocolade en laat je verleiden door hun verrukkelijke smaken. Om alleen te verorberen of te delen met andere lekkerbekken!

Karamel & Chocolade

We omhulden heerlijke zelfgemaakte karamel met traditionele Belgische chocolade. Het resultaat? De onweerstaanbare creaties van onze ‘Karamel & Chocolade’-collectie.

Chocoladeballetjes

Onze chocoladeballetjes hebben een krokante kern van smakelijke ingrediënten: hazelnoten, amandelen, granen en koffiebonen.

Schilfers

Onze dunne chocoladeschilfers dienen als basis voor je beste recepten en maken je desserten en gebak helemaal af.

Warme chocolademelk

Geniet van een lekkere kop warme chocolademelk dankzij onze cacaopoeders en laat je meevoeren door de zoete en troostende smaken.

De Kat

Stripverhalen, humor en Belgische chocolade gaan perfect samen in de ‘De Kat’-collectie van Philippe Geluck.

Vierkante chocolaatjes

Geniet van een heerlijke pauze met onze vierkante chocolaatjes. Ze zijn verkrijgbaar in tal van smaken, zodat elke lekkerbek aan zijn trekken komt.

Geef chocolade van Dolfin cadeau

Geschenkdoosjes

Geef je dierbaren een geschenkdoosje van Dolfin gevuld met een assortiment Belgische chocolade met authentieke smaken.

Adventskalenders

Tel af tot kerst met onze heerlijke adventskalenders. In elk vakje zit een verrukkelijk Dolfin-chocolaatje om van te smullen.

Winter

Ga deze winter voor een hartverwarmend gebaar en kies voor de doosjes chocolade met troostende smaken van onze wintercollectie.

Pasen

Vier Pasen zoals het hoort met onze collectie chocolade in lentekleuren. Onze doosjes en paaseitjes weten groot en klein te bekoren.

Love

Wat gaat er boven chocolade om je liefde te verklaren? Onze doosjes met Belgische chocolade zijn het perfecte geschenk om ‘ik hou van jou’ te zeggen op de allerheerlijkste manier.

Onze diensten voor bedrijven

Wil je chocolade van Dolfin aanbieden in je zaak, Dolfin-verdeler worden of een relatiegeschenk geven? Onze chocoladefabriek biedt verschillende b2b-diensten aan: chocolade voor delicatessenwinkels, hotels, restaurants en cafés, doosjes, gepersonaliseerde chocolade enz.

Ontdek onze b2b-diensten

Wie zijn wij?

Al meer dan dertig jaar is Maison Dolfin een referentie voor Belgische chocolade van topkwaliteit en smaakcombinaties.

Onze chocolade wordt met passie gemaakt in onze Belgische ateliers in Baulers. Al onze recepten combineren op verfijnde wijze heerlijke chocolade op basis van pure cacaoboter en natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig worden geselecteerd door de meester-chocolatiers van Dolfin. Vandaag is onze chocoladefabriek een gevestigde waarde in België en meer dan dertig landen over de hele wereld wegens haar uitzonderlijke Belgische chocolade.

Onze inzet voor duurzame chocolade

Dolfin is begaan met ecologische en maatschappelijke uitdagingen. Daarom zet het zich in om zijn chocolade op duurzame en ethische wijze te produceren. In 2021 riep onze chocoladefabriek het ‘Cocoa Act 4’-plan in het leven. Het beschrijft de acties die we ondernemen en dient als leidraad voor de volledige productie van onze chocolade op basis van 4 belangrijke pijlers: de mens, de planeet, kwaliteit en transparantie.

Reviews van onze klanten

Laat je overtuigen door onze tevreden klanten!

Paul

Hallo vanuit Virginia, USA. Gelukkig nieuwjaar! Ik kreeg drie verschillende smaken van jullie GEWELDIGE Dolfin Chocolade repen als cadeau. Het beste chocolade dat ik ooit geproefd heb. Dank je wel

Julia

Ik wilde je alleen laten weten dat deze chocolade zo geweldig is dat ik het contact moest zoeken en het hen laten weten! Ik kan niet wachten om de andere heerlijke smaken te proberen die Dolfin in petto heeft.

Romana

Jouw chocolaatjes zijn voor mij de beste van de wereld en ik trakteer zo snel mogelijk!

Pascale

Hallo, wij feliciteren u met uw producten van hoge kwaliteit die wij heerlijk vinden!

Dominique

Ik heb net 2 chocoladerepen ontvangen, ik heb er een geproefd en je ruikt de gember. Er zijn maar heel weinig gemberchocoladerepen, het is een echte traktatie. Bovendien is uw verpakking zeer aangenaam voor het oog en om aan te raken.

M.F

Ik schrijf u omdat ik u wil feliciteren met uw uitstekende chocolade. Ik haast me altijd naar het chocoladepad om verschillende smaken uit te kiezen. Het is een genot van finesse. Mijn mond voelt de delicaatheid van elke smaak, het is een wonder voor mij.

Charlotte

Ik heb contact met u opgenomen omdat ik uw chocolade voor Kerstmis aangeboden kreeg en ik vond het absoluut fantastisch, uw producten zijn van onvergelijkbare kwaliteit en delicatesse.

Mélanie

Met deze e-mail wil ik uw waardering uitspreken voor uw verandering van verpakking, die nu de helft minder plastic bevat. Ik geniet nog meer van je assortiment heerlijke chocolaatjes! Bedankt voor het meedenken en de moeite. Fijne dag allemaal en goed vervolg

Ons nieuws

Ontdek de laatste nieuwe producten en nieuwtjes van Maison Dolfin, maar ook al onze tips over chocolade!

Ontdek ons Tohi-assortiment

Meer informatie nodig?

Neem contact op met ons team.
Wij antwoorden zo snel mogelijk.