Dolfin

Uw tevredenheid is onze drijfveer, dag na dag! Bij Dolfin doen we er alles aan om u onberispelijk verse chocolade te bezorgen. Ons team luistert naar uw wensen en maakt er een erezaak van u snel en persoonlijk van dienst te zijn. U bent voor ons een bron van inspiratie.

Beveiligde betaling

100% gegarandeerd

Gratis levering

Vanaf 50€ aankoop (*)

COCOA ACT 4 Iedereen heeft een rol te spelen voor de toekomst van de planeet en Dolfin heeft besloten zich als speler te positioneren door te investeren in een nieuw ethisch duurzaamheidsprogramma: Cocoa Act 4.
ER HANGT IETS NIEUWS IN DE LUCHT! Onze chocoladerepen krijgen een nieuwe look voor 80% minder plastic!

Onze favorieten

Ontdek onze selectie

Assortimenten

Delen, vrijgevigheid, speels raffinement en hebzucht. Perfecte assortimenten om aan te bieden als geschenk made in Belgium'  of om op tafel te zetten aan het einde van de maaltijd...

Chocoladevlokken

Dolfin heeft een assortiment chocoladevlokken gecreëerd voor alle recepten op basis van echte chocolade, waarmee 1001 originele recepten kunnen worden bereid volgens de fantasie van elke...

Karamel

Ons assortiment 'Caramel & Chocolat' combineert de zachtheid van echte gezouten boterkaramel met de kracht van heerlijke traditionele chocolade, aangevuld met de fijnste ingrediënten.

Made in Belgium

Al onze chocolade wordt uitsluitend in België geproduceerd, in onze ateliers in Baulers (Nijvel). Denk aan het bevoordelen van lokale en korte productieketen! Aarzel niet om uw bestelling rechtstreeks bij ons te komen afhalen. Het zou ons een genoegen zijn u te ontmoeten! Deze optie moet worden bepaald wanneer u uw bestelling online afrondt.

De mening van onze klanten

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Vind ons op onze sociale media