Onze chocoladetabletten in een nieuw jasje met 80% minder plastic!

5 augustus 2021

We moeten toegeven dat we al maanden heel wat mails ontvangen over de grote hoeveelheid plastic in onze verpakkingen. Dolfin heeft die feedback ter harte genomen en is overgestapt op een duurzaam en ecologisch alternatief!

Goed om te weten: onze nieuwe verpakkingen zijn geïnspireerd op tabakzakjes en bestaan uit verschillende lagen. Het gaat om een bewuste en historische stap. De nieuwe verpakking is niet alleen exclusief, maar kan eenmaal geopend ook opnieuw worden gesloten. Zo voorkomt u dat er stukjes chocolade in uw (koel)kast of handtas verspreid raken. En bovenal sluit u de chocolade af van vocht en lucht, waardoor de smaken en aroma’s bewaard blijven.

Al die voordelen hebben ons voor dit verpakkingsprincipe doen kiezen, maar dan in kartonDankzij die radicale verandering daalt ons plasticverbruik met 80%: geen geringe prestatie!

We maakten meteen van de gelegenheid gebruik om onze tabletten een boost te geven. Voortaan richten we ook de aandacht op ons duurzaamheidsprogramma: Cocoa Act 4.

Wat vindt u? Vallen ze in de smaak? Laat het ons gerust weten. Uw mening telt voor ons!

PS: Er zijn ook nieuwe smaken… Kom ze snel ontdekken!

Vind je ook leuk…