Onze chocolade in bulk voor hotels, restaurants en cafés

Til de klantervaring naar een hoger niveau met onze chocolade

In de horeca telt elk detail om voor een onvergetelijke klantervaring te zorgen. Onze chocoladefabriek heeft heerlijke vierkante chocolaatjes in verschillende formaten gecreëerd om je klanten te verwennen wanneer ze in je zaak langskomen. Bij de koffie, om een maaltijd in schoonheid af te sluiten of als welkomstcadeautje … De chocolade van Dolfin blijft je klanten gegarandeerd bij.

Waarom onze chocolade kiezen voor je zaak?

Belgische chocolade van topkwaliteit

In België is chocolade een vaste waarde! Om dit eeuwenoude vakmanschap voort te zetten, wordt onze chocolade uitsluitend gemaakt door onze meester-chocolatiers in onze Belgische ateliers in Baulers. We gebruiken chocolade op basis van pure cacaoboter en natuurlijke ingrediënten van uitzonderlijke kwaliteit die we zorgvuldig selecteren. Zo ben je er zeker van dat je klanten alleen het allerbeste krijgen.

Een brede waaier van smaken

Bij Dolfin zijn we experts in smaakcombinaties en het paren van ingrediënten. Om te zorgen dat we voor ieder wat wils hebben, bieden we een brede waaier van smaken aan, gaande van zoet tot intens en van klassiek tot gewaagd. Er is dus zeker een chocoladevariant van Dolfin die bij je klanten in de smaak zal vallen.

Een onderscheidend aanbod

Onze chocolade smaakt niet alleen hemels, maar ziet er ook elegant uit. Met onze chocolade onderscheid je je van de concurrentie en bied je je klanten een onvergetelijke ervaring. Je voegt een elegante toets toe aan je zaak en voorziet in een kleine attentie die een wereld van verschil maakt.

Bestel je chocolade voor je zaak

Heb je interesse in ons assortiment van chocolade voor hotels, restaurants en cafés?
Wacht niet langer om je klanten in de watten te leggen en hun ervaring in je zaak compleet te maken.

Belgische
chocolade

Natuurlijke
ingrediënten

Internationale levering

Gratis geleverd
vanaf € 50

Veilige
betaling