Personaliseer je chocolade

Gepersonaliseerde producten die passen bij je bedrijf

Zorg voor een unieke smaakervaring die je merk, je bedrijf of je evenement perfect weerspiegelt. Bij Dolfin heb je de mogelijkheid om onze heerlijke producten te personaliseren.

Hul je chocolade in de kleuren van je bedrijf

Zet je bedrijf in de kijker met onze gepersonaliseerde producten! Je kunt de verpakking van onze chocolade personaliseren, zodat ze past bij je merk of bedrijf. Voeg een tekst, een logo en kleuren naar keuze toe aan de verpakking. Jij bedenkt het ontwerp en wij maken het! Tover onze heerlijke Dolfin-chocolade om tot ambassadeur van je merk

Een brede waaier aan personaliseerbare producten

Chocolade − wit, puur of melk, met zoete en troostende of net intense en verrassende smaken − valt bij iedereen in de smaak. De chocolade van Dolfin is verkrijgbaar in een brede waaier aan producten, smaken en formaten, zodat iedereen zijn gading vindt.

Je kunt bijna alle producten uit onze catalogus personaliseren, van de tabletten tot de doosjes, maar ook de chocoladeballetjes en onze onweerstaanbare karamels. Zo ben je er zeker van dat het product volledig voldoet aan je behoeften.

Chocolade op maat voor al je projecten

Wil je jouw eigen merk creëren, je trouwe klanten in de watten leggen, een geschenk geven aan je personeel of je bedrijf promoten tijdens een evenement? Wat je ook van plan bent, onze gepersonaliseerde chocolade is perfect om je bedrijf in de kijker te zetten. Hij is niet alleen lekker, maar ook mooi en maakt dus zeker indruk!

Garantie op kwaliteit bij Dolfin

De gepersonaliseerde chocolade van Dolfin is echte traditionele Belgische chocolade die met passie gemaakt wordt door onze meester-chocolatiers.

Belgische producten van uitzonderlijke kwaliteit

We zijn trots op het vakmanschap van Belgische chocolatiers. Deze ambachtelijke traditie en expertise zijn terug te vinden in de productie van onze chocolade. Al onze producten worden gemaakt in ons Belgische atelier in Nijvel. We gebruiken uitsluitend chocolade op basis van pure cacaoboter en natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit om onze verfijnde en lekkere smaakcombinaties te creëren. Zo ben je er zeker van dat je klanten alleen het allerbeste krijgen.

Ethische en duurzame chocoladeproductie

Door je gepersonaliseerde chocolade te bestellen bij Dolfin, kies je ervoor om verantwoord te ondernemen. Wij zijn vastbesloten om onze chocolade op een ethische en duurzame manier te maken. Daarom streven we ernaar mens en milieu te respecteren in elke fase van de productie van onze chocolade. Met dat doel voor ogen hebben we een ethisch duurzaamheidsplan ontwikkeld: Cocoa Act 4.

Bestel je gepersonaliseerde producten

Wil je uitzonderlijke chocolade die past bij je bedrijf? Vertrouw op chocoladefabriek Dolfin! Neem contact op met ons team en bespreek je project met ons. Wij helpen je graag verder.

Belgische
chocolade

Natuurlijke
ingrediënten

Internationale levering

Gratis geleverd
vanaf € 50

Veilige
betaling