Onze relatiegeschenken

Maak grote indruk met onze relatiegeschenken vol chocolade

Wil je jouw werknemers of klanten bedanken, een bedrijfsevenement vieren, een attentie geven voor de feestdagen of gewoon iemand plezier doen? Dat kan met onze chocolade! Bij Dolfin hebben we relatiegeschenken met heerlijke traditionele Belgische chocolade in ons assortiment.

Flexibele opties voor je relatiegeschenken

Kies uit onze brede waaier aan geschenkdoosjes

Ontdek ons assortiment geschenkdoosjes die je zo cadeau kunt doen. Elk doosje bevat een selectie iconische producten uit onze catalogus: chocoladetabletten, chocoladeballetjes, warme chocolademelk, karamels enz. Je kunt kiezen uit verschillende assortimenten: pure chocolade, melkchocolade, een mix van smaken of zelfs chocolade uit de ‘De Kat’-collectie.

Stel je eigen geschenkdoosje samen

Springen enkele producten er voor jou uit? Wij bieden je de mogelijkheid om de inhoud van je geschenkdoosje zelf te kiezen. Kies uit ons grote aanbod en stel het geschenkdoosje samen dat past bij je bedrijf en de voorkeur van de gelukkige ontvanger.

Laat ons een geschenkdoosje maken dat past bij je bedrijf

Bij grotere hoeveelheden maken onze meester-chocolatiers producten op maat voor je bedrijf. We creëren van a tot z een uniek geschenkdoosje dat jouw merk helemaal weerspiegelt: kies de chocolade en smaken, personaliseer de verpakking in de kleuren van je bedrijf en ga zo maar door.

Ga voor uitmuntendheid met onze geschenkdoosjes

Wanneer je kiest voor de geschenkdoosjes van Dolfin, geef je een hoogwaardig cadeau en toon je dat je begaan bent met ethische en duurzame praktijken.

Uitzonderlijke producten van Belgische chocolade

Bij Dolfin dragen we de kwaliteit van onze producten hoog in het vaandel. Onze chocoladeproducten worden in onze Belgische ateliers in Baulers gemaakt met chocolade op basis van pure cacaoboter en natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit. Dankzij die strenge kwaliteitsnormen kunnen we je chocolade met een voortreffelijke smaak aanbieden die niet alleen lekker en gezond is, maar ook erg verfijnd.

Onze inzet voor de planeet

We zijn mee verantwoordelijk voor de toekomst van de planeet. We streven ernaar om onze chocolade te produceren op een duurzame en ethische manier. Met ons Cocoa Act 4-plan respecteren we de duurzaamheidsprincipes tijdens het hele productieproces van onze chocolade.

Bestel nu meteen je relatiegeschenken

Wil je een uniek relatiegeschenk geven? Bekijk onze catalogus, maak je keuze tussen onze verschillende geschenkdoosjes en plaats je bestelling!

Belgische
chocolade

Natuurlijke
ingrediënten

Internationale levering

Gratis geleverd
vanaf € 50

Veilige
betaling