Dolfin

Ons universum

Bij Dolfin is chocolade een passie.

Sinds 1989 houdt Dolfin eraan zijn hoogwaardige natuurlijke ingrediënten direct in de chocolademassa te vermengen. Fruit, kruiden, bloemen of klassiekers uit de suikergoedwereld worden subtiel en harmonieus in de allerbeste traditionele chocolade verwerkt.
Onze reislustige meester-chocolademakers gaan op zoek naar de fijnste ingrediënten, die ze selecteren uit het beste wat de natuur te bieden heeft. Ze bedenken verrassende combinaties voor uitgelezen, ronde smaken, vrij van toegevoegde suikers en vetten.
Uw tevredenheid is onze drijfveer, dag na dag! Bij Dolfin doen we er alles aan om u onberispelijk verse chocolade te bezorgen. Ons team luistert naar uw wensen en maakt er een erezaak van u snel en persoonlijk van dienst te zijn. U bent voor ons een bron van inspiratie. Suggesties en voorstellen zijn dus altijd welkom …
Belgium

Made in Belgium

Al onze pralines worden uitsluitend in België gemaakt, in onze werkplaatsen te Baulers (Nijvel).

Een mooie kans om lokaal te kopen en voor de korte keten te gaan! Aarzel niet om uw bestelling rechtstreeks bij ons te komen afhalen. Zo kunnen we u eens persoonlijk ontmoeten! U kunt voor afhalen kiezen bij het afronden van uw online bestelling.

Onze missie

Onze waarden

Kwaliteit – Knowhow – Traditie – Elegantie – Vernieuwing – Afleiding – Smaak – Genoegen

Video over Dolfin