Dolfin

TOHI

Natuurlijk heerlijk, heerlijk natuurlijk

Onze Biologische & Fairtrade chocolade combineert authentieke smaken, plezier en natuur.

Het merk Tohi is sinds 2008 het passionele resultaat van het ambachtelijk vakmanschap van Dolfin.

Omdat Dolfin het combineren van uitsluitend natuurlijke ingrediënten tot een traditionele Belgische chocolade reeds in de vingers had, lag de ontwikkeling van een nieuw biologisch en fairtrade chocolademerk voor de hand.TOHI is:

  • De zoektocht naar LEKKER

Chocolade is in de eerste plaats synoniem van plezier. Het plezier van wereldsmaken. Exotische kruiden, fruitschilletjes, gedroogde vruchten, grote klassiekers: de Meesters-Chocolatiers van Tohi pakken uit met subtiele en verrassende combinaties.

  • De zoektocht naar GOED

Fairtrade, de biologische garantie, duurzaam bosbeheer voor verpakkingen (FSC) en de beheersing van de CO2-uitstoot zijn allemaal tekenen van onze verantwoorde inzet. Hier is een chocolade om in alle eerlijkheid van te genieten!

  • De zoektocht naar MOOI

Unieke chocolade verdient een unieke verpakking. De verpakking is levendig, helder en authentiek. Geniet van Tohi-chocolade, “van nature lekker en heerlijk natuurlijk”.
Onze waarden:

  • Tohi respecteert ecologie

Onze containers zijn gemaakt van recyclebare materialen. Het papier en karton komen uit bossen die duurzaam en verantwoord worden beheerd.

  • Tohi maakt gegarandeerde chocolaatjes

Alle producten in het assortiment zijn uitsluitend afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw. Geselecteerd voor hun uitzonderlijke kwaliteit, onthullen onze ingrediënten verwerkt in het hart van de chocolade hun subtiele en ware smaak.

In elke fase van het productieproces worden kwaliteitscontroles – technisch en organoleptisch – uitgevoerd. Tohi conformeert zijn productie aan de meest recente en strenge kwaliteits- en gezondheidsnormen.

  • Ethiek is Tohi’s credo

Om uitzonderlijke kwaliteit te produceren, wil het Tohi-team graag een netwerk van partnerschapsrelaties creëren met zijn klanten en leveranciers. Het houdt zich bezig met duurzame ontwikkeling in de landen van het Zuiden waar veel van zijn grondstoffen vandaan komen. Tohi chocolaatjes zijn “Fairtrade” gecertificeerd.

Tohi-chocolaatjes zijn geïnspireerd op reizen die rijk zijn aan ontdekkingen, momenten van humor en sereniteit. Het is het plezier van geven en delen. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de presentatie van onze producten die deze zoektocht naar schoonheid en goed weerspiegelt.

Meer info op www.tohi.be