Dolfin

Roze oktober - Dolfin x Think Pink

Van 1 tot 31 oktober 2022

Drijfveren voor de actie

Bij Dolfin geven 4 pijlers vorm aan ons dagelijks leven: mens, planeet, kwaliteit en transparantie. Zij vormen de basis van ons exclusieve duurzaamheidsprogramma: Cocoa Act 4.

Wat het “menselijke” aspect betreft, willen wij ons heel concreet inzetten voor humanitaire projecten, zowel in België als in Ivoorkust, het land van herkomst van de cacao die wij gebruiken om onze heerlijke chocolade te maken.

Ter plaatse dragen wij enerzijds bij aan de bescherming van de mensenrechten en anderzijds aan de uitbanning van kinderarbeid via ontwikkeling, innovatie en toepassing van goede praktijken.

Voor ons is het steunen van organisaties zoals Think Pink essentieel. Er worden tegenwoordig immers talrijke vrouwen getroffen door borstkanker. Door onze actie hopen we meer bewustzijn te creëren bij mannen en vrouwen, en fondsen te werven om bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek, zorgprojecten te ondersteunen en de ziekte terug te dringen.

Concept van de actie

Tijdens de maand oktober wordt € 1 geschonken aan Think Pink bij elke aankoop van een Dolfin-chocoladereep (70g) in één van de volgende smaken: melkchocolade & macadamianoten, pure chocolade 70% & Guérande-zout, pure chocolade & roze peper, en witte chocolade & frambozen.

Wat is er fijner dan plezier te beleven en tegelijk anderen een plezier te doen? Kleurrijk en krokant: u zult onze chocoladerepen met hun originele smaken niet lang kunnen weerstaan.

We kijken ernaar uit alle bestellingen te verwerken.

We rekenen op u!